top of page

Pripravljeni, da preizkusite moč eteričnih olj?

Naša ponudba eteričnih olj in drugih aromaterapevtskih izdelkov vključuje širok nabor visokokakovostnih izdelkov. Naša kolekcija eteričnih olj obsega priljubljene vonjave, kot so sivka, evkaliptus, limona, pomaranča, rožmarin, meta in še veliko več.

Poleg eteričnih olj ponujamo tudi druge aromaterapevtske izdelke, kot so masažna olja, pilingi, prelivi za savne, kopeli in številni drugi izdelki. Naši izdelki so izdelani iz naravnih sestavin in brez škodljivih dodatkov.

Raziščite našo celotno ponudbo in poiščite izdelke, ki ustrezajo vašim potrebam. Ne glede na to, ali iščete sproščujočo vonjavo za aromaterapijo ali darilo za nekoga posebnega, imamo vse, kar potrebujete.

Screenshot 2023-04-14 at 14.01.17.png

ETERIČNA OLJA

Eterična olja so koncentrirane tekočine pridobljene iz rastlin. Vsako eterično olje ima svoje specifične lastnosti in terapevtske koristi.

Rožmarin_MO.jpg

MASAŽNA OLJA

Masažna olja na osnovi eteričnih olj zagotavljajo odlično izkušnjo masaže: združujejo koristi telesne masaže z aromaterapevtskimi lastnostmi eteričnih olj.

NEGA TELESA

Aromaterapevtski izdelki za nego telesa so izdelki, ki vsebujejo eterična olja pridobljena iz rastlin. Njihova uporaba lahko prispeva k izboljšanju kakovosti življenja in zagotavlja popolno nego telesa na naraven in holističen način.

Winter story Face scrub.jpg

PRELIVI ZA SAVNE

Eterična olja se dodajajo vodi, ki se uporablja za ustvarjanje pare v savni, s čimer dosežemo aromaterapevtski učinek. Ta kombinacija pare in vonja omogoča globlje čiščenje telesa in uma, zmanjšuje stres, sprošča mišice ter povečuje občutek svežine in vitalnosti.

Izdelki_WEB-07.jpg
Limeta_KU.jpg

KOPELI

Kopeli z naravnimi eteričnimi olji so navdušujoča in dišeča možnost za sprostitev in ohranjanje dobrega zdravja.

PRIHAJA KMALU
Izdelki_WEB-19.jpg

OSTALI AROMATERAPEVTSKI PROIZVODI

Aromaterapevtski izdelki postajajo vse bolj priljubljeni zaradi svojih naravnih in holističnih pristopov k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

bottom of page